Program Odvajanje otrok od plenic

(od 18 mesecev naprej) 

Hvala, ker se zanimate za moj spletni program Odvajanje otrok od plenic.

– Gre za celostni program o odvajanju otrok od plenic, ki zajema obdobje od osemnajstega meseca naprej.

– Pred vstopom v program ne potrebujete predznanja.

– Namenjen je vsem staršem, ki želijo otroku omogočiti čim lažji prehod iz pleničk na spodnje hlačke.

Cilja programa:

– Predati staršem celostno vsebino o odvajanju otrok od plenic in jih strokovno voditi skozi težja obdobja.

– Zanikati oz. potrditi določene teze, ki izhajajo iz prepričanj sodobne družbe, ter staršem pokazati strokovno dokazana in utemeljena dejstva, ki vam omogočajo lažje odvajanje od plenic.

Vsebina programa:

dostop do spletne učilnice, v kateri imate posnete vsebine v kratkih preglednih in celostnih modulih, vse vsebine so zajete tudi v pisni obliki: Priročnik 71 tez – zmote in resnice v času odvajanja otrok od plenic;

– dostop do zaprte skupine na Facebooku, ki je namenjena izključno komunikaciji in podpori staršem tega programa. Tam bom ostala z vami, dokler boste to potrebovali;

– 1-krat brezplačno dodatno svetovanje;

INDIVIDUALNI NAČRT za odvajanje od plenic, ki vam omogoči suhost v času 4- 14 dneh! Za vsakega izmed vas si vzamem čas in vam pripravim načrt. Pogledamo, kaj so vaše težave in kaj vaš cilj. Svetujem vam kako postopati, predvidimo izzive, ki vas lahko čakajo in težave, ki lahko nastopijo. Svetujem vam, kako ravnati, da bo vam in vašemu otroku kar se da lahko in boste v najkrajšem možnem času prišli do želenega cilja.

– avtorski celostni e-priročnik »71 tez – zmote in resnice v času odvajanja otrok od plenic«, ki zajema 81 strani. Je pregledno oblikovan ter vsebuje moje osebno besedilo, ki je obogateno s strokovnimi mnenji. Dopolnjen je z bogatim slikovnim gradivom.

– Avtorska otroška kartonka »Za male korake in nočne junake«.

 

Prijavite se spodaj z vašim e-naslovom.

Cena programa Odvajanje otrok od plenic: 110€

Znesek poravnate z enkratnim nakazilom (vse podatke boste prejeli na vaš e-naslov).

Zakaj izbrati ravno moj program med drugimi ponujenimi na trgu?

– Ker sva oba s partnerjem diplomirana vzgojitelja predšolskih otrok z znanjem, ki sva ga dobila med šolanjem, kasneje pa sva pridobila še bogate izkušnje pri opravljanju dela v vrtcu in z rojstvom svojih otrok.

– Ker sem diplomirana vzgojiteljica in sem se srečala z delom v javnem vrtcu kot tudi z delom v Montessori vrtcu. Opravljeno imam osnovno Montessori izobraževanje in poglobljeno znanje o občutljivem obdobju otrokovega izločanja. Ker sem mamica dveh fantov, ki sta mi omogočila vse znanje izvesti v praksi. Dve popolnoma različni in življenjsko bogati izkušnji. Znanje, ki ga preko teorije ni možno prejeti.

– Ker lahko vašemu otroku pomagam tudi ob hujših zapletih (zaprtje, težave z izločanjem), saj sem pri Mojci Vozel, mentorici za prehranske spremembe in samozdravljenje, opravila celostni program Mojstrica samozdravljenja.

– Zaradi svojega strokovnega in osebnega znanja lahko program izpeljem celostno.

– Ker je to vaša bližnjica, ki je jaz nisem imela. Prihranili si boste mesece in leta poglabljanja in iskanja ustreznih informacij, preizkušanja in morda bolečih padcev. Tukaj, v tem programu, boste dobili celostno znanje in podporo, ki jo potrebujete.

– Vi prejmete celosten e-priročnik, darilo pa prejme tudi vaš otrok – čudovito otroško kartonko. Sem avtorica besedila in ilustracij. Besedilo je rimano, da pritegne otroško pozornost. Ilustracije so nežne in realne, da otroka počasi zazibajo v svet brez plenic. Dodani so šumniki in sičniki, saj se kot mama in diplomirana vzgojiteljica zavedam, da imajo ravno na tem področju izreke glasov otroci največje težave.

– Program je bogat in ugoden. Približno 6 plenic na dan x 30 dni = 180 plenic mesečno.
180 x 12 mesecev = 2160 plenic letno.
Povprečna cena ene pleničke za enkratno uporabo je 0,35 €.
V enem samem letu nas stane poraba pleničk 756 €.
Če je vaš otrok v plenicah do dveh let in pol, boste v tem obdobju porabili približno 1890 €.

Cena programa 110 € je zelo nizka v primerjavi z zgornjo ceno porabe pleničk. Omogočite otroku in sebi svobodo.

(Ob ponovni prijavi v katerikoli drug program, prejmete 20% popust.)

Vnesite podatke spodaj v prijavo.

Hvala za zaupanje,

Mojca Pajek

Prijava v program

ODVAJANJE OTROK OD PLENIC