GOZDNI ROJSTNI DNEVI

Za otroke 2 - 9 let

Odprte rezervacije za leto 2024!

Tukaj smo in življenje je naše. Slaviti dan, ko smo prišli na svet, je nekaj resnično velikega in pomembnega.
Zakaj? Ker je vsak izmed nas EDINSTVEN.

Žal pa se velikokrat v naši družbi slavje obrne v materializem, daleč stran od nas. In tako nemalokrat pozabimo, kako zelo pomembni in DRAGOCENI smo. 

Ste kdaj praznovali v naravnem okolju, enostavno pobezani med sabo? Podarjen čas, prisotnost TUKAJ in ZDAJ. Energija, srčnost in želja samo biti in slaviti s slavljencem v krogu najdražjih?

No, tako se praznuje pri nas.

PODROBNOSTI GOZDNIH PRAZNOVANJ oz. GOZDNI ROJSTNI DNEVI IN KAJ VSE JE VKLJUČENO V CENO:

·         Z vami sva dva gozdna varuha – diplomirana vzgojitelja in izkušena starša, ki ljubiva naravo in svobodo.

·         Celoten dogodek poteka v duhu, da smo mi sami in naša prisotnost največje darilo, ki z igrami, aktivnostmi, delavnicami osrečimo slavljenca/slavljenko. V gozdu iščemo zaklade in največje dragocenosti, ki jih najdemo, podarimo slavljencu, izdelamo oz. pripravimo mu unikatno, naravno darilo. Se smejimo in zabavamo ob gozdnih prigodah, ki nas čakajo na ta dan. 

·         Med pustolovščino imajo otroci dostop do okrepčila (napitka in sadja).

·         Otroku izdelamo gozdno torto iz naravnih materialov, po dogovoru  pa se na praznovanju lahko ponudi čisto prava torta (starši jo pustite ob prihodu otroka na slavje). Če ne želite torte, se lahko slavje zaključi tudi ob tabornem ognju in peki (jabolk, kruha, koruze, klobasic …) – stvar dogovora. 

·         Dogodek tudi fotografiramo, profesionalne slike prejmete v naslednjih dveh dneh, da boste imeli spomine na pomemben dan in prave prijatelje. 

·         Praznovanje oz. gozdni rojstni dnevi potekajo ob vsakem vremenu, če je mokro in blatno, je lahko zabava še toliko večja. 

·         V ceno je všteto tudi lepo rojstnodnevno vabilo, ki ga prejme vsak izmed otrok. 

CENA: 150 € za največ 12 otrok 

ČAS: 2h

REZERVACIJA: vsaj 3 tedna pred samim dogodkom

TERMINI: praznovanja izvajamo ob petkih in sobotah, po dogovoru tudi v nedeljo. (Natančni termin in uro dorečemo na posvetu).

Izpolnite spodnji vpisni obrazec in si rezervirajte nepozabno doživetje za vašega otroka. 

Lepo vabljeni!

Prijava na praznovanje

več informacij